Ambient on/off

[MSK] ... cCc In Minci We Trust cCc

95 Day 1,427, 16:05 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

МСК регрутација [EDIT]

28 Day 1,389, 06:40 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Една од најстарите единици во еМакедонија, по малку пасивното лето, повторно прави масовна регрутација. Во моментов имаме 23 члена со 2700+ просечна сила. Целта е да се најдат активни и лојални членови, спремни за многу пукање и дружење :)

[Поздра

read more »

Половина година Macedonian Sun Knights + Регрутација

40 Day 1,324, 18:17 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Со предходната статија обележав два месеци од формирањето на Macedonian Sun Knights. Овојпат имам чест да обележам половина година од основањето на единицата. Полови

read more »

Macedonian Sun Knights - Видео + Регрутација

51 Day 1,203, 15:48 Republic of Macedonia (FYROM)

Пред 2 месеци беше формирана единицата Macedonian Sun Knights (MSK). Започнавме скромно, со неколку членови и со една компанија за камен. Бевме упорни и со напорна работа успеавме да станеме солидна и организирана единица. Учевме од сопствените грешк

read more »

„Глуп“ народ, јака држава!

52 Day 1,192, 17:23 Republic of Macedonia (FYROM)

За почеток со жалење морам да констатирам дека и мојата втора статија ќе ја објавам по повод некои неубави случувања во еМакедонија.

Прв чекор што ЈАС ќе го преземам во врска со ова е што целосно ќе се дистанцирам од политичкиот живот во еМакедони

read more »