Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Gazetë periodike që synon argëtimin,njoftimin dhe debatin në artikujt e saj për të gjithë lexuesit.

Senior Journalist !!!

31 Dita 2,502, 15:10 E Publikuar në Albania Albania Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepubliklexo më shumë »

Kandidim PP[Lëvizja Mëmëdheu]

33 Dita 2,484, 16:11 E Publikuar në Albania Albania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikePërshëndetje lexues pas disa muajsh dhe faleminderit që po lexoni, po shkruaj për faktin dua të shpall kandidaturën time për kryetar të partisë [url=http://www.erepublik.com/lexo më shumë »

Lëvizja Mëmëdheu

18 Dita 2,131, 13:15 E Publikuar në Albania Albania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Edhe pse politika në këtë lojë nuk ka qenë një nga objektivat e mi vetjak fillestar më duhet ta pranoj që më ka argë … lexo më shumë »

[MoFA]Qeveritë e huaja

20 Dita 2,122, 12:15 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuesePërshëndetje për ju që po e lexoni artikullin, në pëpjekje për … lexo më shumë »

Ekipi i Ambasadorëve i eShqipërisë[MoFA]

15 Dita 2,121, 09:25 E Publikuar në Albania Albania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikePërshëndetje të gjithë në një tjetër artikull ku dua të … lexo më shumë »