Okolje ON/OFF

Konkurs Javor!

7 Dan 1,915, 08:34 Published in Albania Albania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Te nderuar qytetare Shqiptare !

Kjo qe po parashtroj eshte nje iniciative personale dhe shpresoj qe te kete pjesmarrje sa me te madhe.

Duke nisur nga dita e neserme (e diel date 17/02/2013), e cila perkon edhe me daten zyrtare te pervjetorit

preberi več »

Thesari Shqiptar . Analize .

4 Dan 1,914, 16:50 Published in Albania Albania Vojaške analize Vojaške analize

Te nderuar qytetar Shqiptare te eShqiperise.
Ne kete artikull po parashtroj dy screenshot te marra nga egov4you te cilin mund ta konsultoni here pas here per te marre informacione te ndryshme.

preberi več »

Mirupafshim !

10 Dan 1,914, 13:13 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

Te nderuar antare te PR . Sot po le mandatin 1 mujor dhe siç mund ta keni vene re nuk kam ndermend te kerkoj nje te dyte.
Me kete artikull deshiroj te bej nje permbledhje te impenjimeve dhe rezultateve te muajit te kaluar.

1- Arritem te mbajme

preberi več »

Mbledhje Routine te Shtunen ora 18:00

6 Dan 1,906, 14:02 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

Te dashur antare te Partise Revolucionare, simpatizante te drejtimit te institucioneve ne menyre trasparente dhe gjithperfshirese.

Parita Revolucionare dhe te gjithe antaret e saj luajten nje rol te caktuar ne zhvillimin e zgjedhjeve te

preberi več »

Presidenti i shkurtit , ujku76.

10 Dan 1,902, 08:15 Published in Albania Albania Politične debate in analize Politične debate in analize

Te dashur antare te Partise Revolucionare dhe te gjithe ata bij shqipesh qe mendojne se Shqiperia eshte akoma e forte dhe se shpejti do te ngreje kryet perpjete.

Ne zgjedhjet per president ju ftoj te gjitheve te votoni ujku76. PR mbeshtet ujku76

preberi več »