Ambijent uključi/isključi

НАЈГОЛЕМА Media Mogul Акција !!!

69 Dan 1,261, 05:38 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Како што најавив пред 2 дена денес ќе ги објавам весниците од пријавувањето.Морам да признаам има голем број весници но се надевам дека нема да ви биде тешко да се претп

čitaj više »

Media Mogul Акција [Пријавување]

180 Dan 1,259, 02:18 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


Пред околу 1 месец со мојот стар акаунт SkopjeSevercanec направив една голема и успешна ММ акција каде што се пријавија 130+ весници.Би сакал повторно истото да го направам.Затоа … čitaj više »

Превара !!!

24 Dan 1,257, 02:47 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaОвој или некој друг ако ви прати ваква порака не го отварајте линкот...
Којзнае што превара е !

[url=http://img232. … čitaj više »

Нов весник ...

47 Dan 1,256, 04:41 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaЕте дојде време и јас да отворам весник...Сите многу добро знаете со која цел отвараме весник.Се надевам дека медалот брзо ќе го добијам.Нема многу да пишувам затоа што знам дека нико … čitaj više »