Ambijent uključi/isključi

Ученици (Стрип број 1)

56 Dan 1,273, 02:23 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Решив и јас да почнам да правам еРепублик стрипови.Денес можете да го видите првиот број,а понатаму и другите изданија доколку имам мотивација.Се надевам ќе ви се допадне.


За поголема слик

čitaj više »

Hail ScymeX !

22 Dan 1,272, 01:29 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Оваа статија требаше да излезе пред некој ден,ама поради големите bug-ови во играта немав шанси да ја напишам.Се работи за војната со еИталија и италијанецот Colinar.Нема да пишувам многу се ќе проследите низ слики...

ScymeX vs Colinar - тоа е

čitaj više »

Лаком 'гз !

21 Dan 1,271, 02:48 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financijsko poslovanje Financijsko poslovanjeСите добро знаете дека се појавија долго очекуваните промени.Кога се појавија промените админиве нешто заебале па се мучеа да ја попраат играта,ама не сакам за тоа да пишум.Р … čitaj više »

Благодарност

9 Dan 1,270, 15:49 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


čitaj više »

Помагајте

60 Dan 1,263, 04:58 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Помина 1 недела откако го направив весников.Мислев дека лесно ќе ги добијам тие 1000 subscribes но не е така.Се прашувам зошто не сакате да дадете subscribe ?!
Зошто не сакате да му помогнете на било кој ?! Толку ли ви е тешко да стиснете

čitaj više »