Ambijent uključi/isključi

ONE Add as a friend project! [ENG][INT]

92 Dan 1,312, 07:54 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaAs i said my English is bad but you'll understand me 🙂

6 days ago i organized [url=http://www.erepublik.com/en/article/one-media-mogul-project-subscribe-part-čitaj više »

ONE Media Mogul project (Subscribe part)[ENG][INT]

93 Dan 1,307, 06:24 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava2 days ago i organized ONE Media Mogul project in witch you put your newspaper … čitaj više »

ONE Media Mogul project [ENG][INT]

273 Dan 1,304, 08:07 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
My English is bad but i hope you will understand !

I would like to organize Media Mogul project for all country members of ONE.ONE countries help each other in … čitaj više »

ММ Акција [ПРЕТПЛАТУВАЊЕ]

61 Dan 1,303, 02:36 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaПред 2 дена најавив ММ Акција и денес ги објавувам весниците.Прво што треба да направите е да се претпл … čitaj više »

ММ Акција [ПРИЈАВУВАЊЕ]

117 Dan 1,301, 07:30 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Не сум пишал статија долго време,освен оние што Плато ми ги избриша и што јадев привремен бан заради тоа... ама нема везе.
Еве ме после некое време,ви се обраќам преку мојот весник...
Знам колку секој од вас го посакува Media Mogul медалот,з

čitaj više »