Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Ој министре...

16 Dan 2,170, 03:04 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

čitaj više »

Не јајте леб навечер...

15 Dan 2,161, 16:03 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

...поскап е.

čitaj više »

Небитен член од битна статија на [Министерството за сисхи]

6 Dan 2,042, 16:06 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Глеам мојов министер не се заангажирал нешо, а и ја исто...па решив да видам како е расположена нацијава околу нашево министерство.

Нашата задача беше, штом почнеме да губиме многу, 10тина дена пред да му заврши мандалото на крстета, да изл

čitaj više »

Voix of Marmaladonia & Слаткар од Македонија [S T R]

14 Dan 2,024, 10:38 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

п.с. че те скинам. … čitaj više »

Чисто онака

19 Dan 1,970, 08:41 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Си седам онака и ми стига нова нотификација од кружната порака.Отворам и нормално некоја глупост...и читамКо ми дој

čitaj više »