Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Охрид 14ти март и бате ване.

27 Dan 1,941, 18:08 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

појма неам шо да напишам...само слики че стам, утре ваљда ко че стана че ми текнит на нешто.

јбг.вмро


мро


čitaj više »

Се дигна! Сега гордо се вее!

101 Dan 1,916, 06:17 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
Како што најавив во предходната статија за која заработив фп и имав казна од 3 дена, Ќе се еве! Ќе се дига![/čitaj više »

Паметен сум, Епир не го давам.

13 Dan 1,906, 13:17 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Епир нека не се врати, нека се пука непотребно во востанието, нека не се помага на сојузниците, после сме губеле во дирекната војна.
Причина? Не ни помагале сојузниците.

Чукнете ги шупељките малце.

Многу ми замириса на реалниот свет, на полити

čitaj više »

Прво претцедателско обраќање [Aнти]

14 Dan 1,874, 09:28 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Здраво,

Јас како претцедател на коштаплераната, сакам да ја пренесам ситуацијата во мојата единица и партија после вчерашните избори.
Поради револт бидејќи антиталенат не стана

čitaj više »

Путкин дим[вредноста на златото]

10 Dan 1,850, 19:30 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Дигам иницијатива. Добредојдени се сите кои им е преку долниот од општонаредни интелектуалци кои придонесуваат за оваа игра да ни биде што понервозна.

Се се случи така ненадејно, кога прочитав некој шаут као демек столе ова она убиј ги свии и и ии

čitaj više »