Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Grekos

Сега ќе запамтиме. Ваљда. [Чиле, жо те кјеро]

35 Dan 2,344, 08:56 Objavljeno u Chile Chile Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Пишав прее ко губевме, ко да знаев, а знаев.
erepublik.com/en?viewPost=13597721Памтам ко прее ко вчера да беше

čitaj više »

Скопје 14та.

42 Dan 2,220, 14:37 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava
Споменик предоко да не се гледат. … čitaj više »

Контра Здраво.

16 Dan 2,219, 03:43 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Ова статија Контра Здраво ја пишувам зато шо некој си ми дал право.

Челинџот е да соберам повеќе воутови од оваа ретардава, а кој ќе стегне воут?
-Сите кои што си имаат стегна

čitaj više »

Хобан бе, свртле едно.

19 Dan 2,207, 13:36 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Одиш овде вака... во комјунити и коа ти излегвит порнич...


Коа ќе видам абе стварно порнич


Фала плато за новава промена, барем да се испраз

čitaj više »

еххх до кај стигнав.

7 Dan 2,192, 16:13 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Кој левел сум?

čitaj više »