Fond on/off

Запознај го Букефал од моја перспектива

28 1,901 jour, 15:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Решив да напишам една статија за кандидатот на следните избори BucephalusIII. Пред се статијата ја пишувам како другар спрема другар за да му помогнам луѓето односно играчите да го запозн

en savoir plus »

Ултимативен Патриотизам

36 1,836 jour, 04:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Ултимативен патриотизам НЕ Е да живееш во беда во својата држава бидејќи не сакаш да земеш пасош на туѓа иако тоа книжуле ќе ти овозможи да чистиш тоалети на запад и да земаш х2 од тукашната просечна плата. Ултимативен патриотизам НЕ Е … en savoir plus »

MNA РЕГРУТИРА !!

25 1,821 jour, 08:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво народе.

После долго време една од најдобрите единици МНА моментално се реши да објави регрутација за нови членови.

Право на влез имаат сите играчи од сите дивизии без разлика на силата (само да не се мулти) хехехе....

Како и се

en savoir plus »

МНА Регрутација

25 1,685 jour, 07:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво народе.

После долго време се решавам да напишам повторно статија. Мене ми се падна честа да ја објавам втората регрутација на Македонската Народна Армија (МНА).

Во оваа регрутација бараме играчи со минимум 3.000 сила играчи со кои ке го

en savoir plus »

Интервју со UNISTUVAC.MKD

42 1,666 jour, 16:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Во моето ново интервју, второ по ред со големо задоволство и чест ќе ви го преставам еден од најважните луѓе за МНА,еден од моите најдобри другари а воедно и еден од најдобрите играчи во играва - UNISTUVAC.MKD. Најпрвин сакам да му се заблагод

en savoir plus »