Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

MNA РЕГРУТИРА !!

1,821 jour, 08:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) République de Macédoine (ARYM) de ZecOrigins

Здраво народе.

После долго време една од најдобрите единици МНА моментално се реши да објави регрутација за нови членови.

Право на влез имаат сите играчи од сите дивизии без разлика на силата (само да не се мулти) хехехе....

Како и секоја единицата така и МНА си има свои правила кои се важни и треба да се почитуваат. Од играчот се бара следново:

- редовност на нашиот чeт канал МНА
- носење на аватар (подолу ке ви бидат прикажани аватарите)
- на чатот нема карање, навредување, крадење или било какво несоодветно однесување
-На чатот се носи ТАГ !

За да добивате тенкови од единицата потребно е:

- Да работите во наши фирми
- да присуствувате на барем еден удар што ке биде организиран дали од државата или само од МНА
- да мавате таму каде ке ви се нареди (следење наредби на удар каналите според вашата дивизија)
-ТЕНКОВИТЕ СЕ ДЕЛАТ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ФФ-ТО (130фф=13тенка ку7)
- Удари има секојдневно без разлика дали се организирани од Државата или од самите нас


АВАТАРИ :
http://i48.tinypic.com/1zzgj6s.jpg
http://i46.tinypic.com/sn02rn.jpg
http://i49.tinypic.com/33p3rti.jpg

 

Commentaires

ZecOrigins
ZecOrigins 1,821 jour, 08:50

за шаут :
MNA РЕГРУТИРА !!
http://www.erepublik.com/en/article/mna--2156938/1/20

Long Live Brotherhood
Long Live Brotherhood 1,821 jour, 08:51

o7

ApocalipseMNA
ApocalipseMNA 1,821 jour, 08:52

o/

Gjurgja
Gjurgja 1,821 jour, 08:55

o7

Palavko
Palavko 1,821 jour, 08:56

Дали имаме МЗО ?! [ PAL ]
http://www.erepublik.com/en/article/-pal--2156865/1/20

Palavko
Palavko 1,821 jour, 08:57

btw o7 🙂

CAT DADDY
CAT DADDY 1,821 jour, 08:57

o7

D S D
D S D 1,821 jour, 09:03

o7

L!quid0
L!quid0 1,821 jour, 09:04

o7

goce.bs
goce.bs 1,821 jour, 09:10

da ne bev vo TIGRI ke dojdev

kokan p
kokan p 1,821 jour, 09:19

o7

dasboot.mkd
dasboot.mkd 1,821 jour, 10:23

go nema mojot avatar, nema vote xP
o7

GeoSainnt
GeoSainnt 1,821 jour, 10:49

silver shields regrutiraat za podetalni informacii #silvershields

BOOM B00M
BOOM B00M 1,821 jour, 12:19

o7

TRTE T
TRTE T 1,821 jour, 13:26

o7

ORIGINAL MKD
ORIGINAL MKD 1,821 jour, 13:29

o7 😃

iPocahontas
iPocahontas 1,821 jour, 14:11

o7

Tolepasa
Tolepasa 1,821 jour, 14:24

o7

12acimurtSainodecaM
12acimurtSainodecaM 1,821 jour, 14:25

i jas sum MNA

Ivooo Kos
Ivooo Kos 1,821 jour, 14:42

Ahhhhh, do koga li ke ve PRCame : )

MASKADEL
MASKADEL 1,821 jour, 14:55

o7

B a z e
B a z e 1,821 jour, 15:13

o7

mandanata
mandanata 1,821 jour, 15:19

o7

BugsMoney
BugsMoney 1,822 jour, 08:41

о7

само ме интересира кого регрутирате? : ) играва изумира нови играчи нема, а од тие што ги има се повеќе се откажуваат или преминуваат во двокликаши..

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.