Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

Gazeta Zyrtare e ARMATËS KOMBËTARE SHQIPËTARE (A.K.SH) , dhe PARTY OF ETHNIC ALBANIA (PEA)

Kështu është kur ke punë me FËMIJË :::

21 1,821 jour, 08:01 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

së pari URIME 100VJETORIN e pavarsisë së SHQIPëRIS ETNIKE, edhe pse sdua të ket përçarje mes SHQIPËTARËVE, por nuk kam çtë bëj:Një FMIJAQ 14 VJEÇAR në lojë me emrin DUBROVNIK1997 , më kërcnon mua me PRISHJE të AKONTIT, … en savoir plus »

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

8 1,820 jour, 08:49 Published in Albania Albania Consignes de combat Consignes de combat


AKSH is BACK BEATCH :
SHFAQEN ANAKONDAT e AKSH-s

[img]http://img208.imageshack.us/[/img] … en savoir plus »

Let's WRITE SOMETHING :

3 1,819 jour, 13:26 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementO Shqypëtar , edhe më pak se 2 jav na ndajnë nga DITA e BEKUAR e Shqipëtarëve të atyre që e ndjejnë vetën Shqipëtar, andaj pa dallim NJËSITI ushtarak, Pa DALLIM en savoir plus »

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

16 1,816 jour, 16:05 Published in Albania Albania Consignes de combat Consignes de combat


Armata KOMBËTARE Shqipëtar [A.K.SH] : Rikthehet në trojet shqipëtare për ta treguar forcën e saj kundër armiqëve :


en savoir plus »

50FOOD q7 free ::: everyone ! (EN/ALB)

120 1,813 jour, 03:12 Published in Albania Albania Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement
Hi guys and GIRLS if you SUB my en savoir plus »