Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

Albanian National Army / Armata Kombëtare Shqipëtare

1,820 jour, 08:49 Published in Albania Mexique de eMcDreccY

AKSH is BACK BEATCH :
SHFAQEN ANAKONDAT e AKSH-sHYMNI I AKSH-së

Nëpër borë e nëpër shi;
Nuk na ndal armik, stuhi;
Do luftojmë deri nëfitore;
Për Shqipërinë madhështore.

Jemi trima, luftëtarë;
Për liri jetën me dhanë;
Do luftojmë me barbarë;
AKSH-ën e kemi nëballë.

Nëpër borë e nëpër shi;
Për liri e për Shqipëri;
Vëq përpara do marshojmë;
Trojet tona ti bashkojmë.

Jemi trima, shqipe mali;
Prinë në ballë Adem Jashari;
Do të bëjmë luftë heroike;
Për Shqipërinë tonë Etnike.ARMATA KOMBËTARE SHQIPËTARE i fton të gjithë ata që e ndjenjë VETËN Shqipëtarë që të bashkohehen me këtë NJËSIT, njësit që është në rritjen e SIPËRM !
Nuk ju ftoj në AKSH, për shkak të ndihmave, por ju ftoj që TË JEMI TË BASHKUAR, dhe të kemi në jetë AKSH-n edhe në eREPUBLIKË !

Ushtarët :

NOFKA dhe KODET
Çdo ushtar i ri që antarsohet në AKSH do marr një nofkë të cilën do ja vëj KOMANDERI, nofka do jet e ndryshme nga EMRI në LOJË, apo RL,

NOFKËN e SHOKUT do e dijnë vetëm ANËTARËT e AKSH-së !

Për çdo gjë më tepër rreth kësaj do sqaroheni nqse hyni n' AKSH !BETIMI USHTARAK I AKSH-së :

"Unë, stërnipi i ilirëve dhe Kastriotëve, vazhdues i denjë i luftëtarëve dhe dëshmorëve të lavdishëm të kombit shqiptar për liri, unë luftëtar i AKSH- së, betohem se do të jem ushtar besnik i kombit tim dhe do të luftoj deri në fund të jetës sime për bashkimin e Shqipërisë.

Ndëshkimi më i rëndë i Zotit dhe i Kombit të më jepet në qoftë se e shkel këtë betim solemn.

Betohem! Betohem!

LINÇET e NEVOJSHËM :

RISI: Prezantimi i ARMATËS KOMBËTARE SHQIPËTARE

CHATI : CHAT-i i AKSH-së

BYROJA për KËSHILLa, SUGJERIME : BYROJA për SQARIME


RROFTË SHQIPËRIA ETNIKE,
VDEKJE TRADHËTARËVE !


 

Commentaires

mikeli4free
mikeli4free 1,820 jour, 09:21

thumps up !!!

Erlindi
Erlindi 1,820 jour, 09:23

bravo

toniloco1
toniloco1 1,820 jour, 09:26

voted

albaniaguard
albaniaguard 1,820 jour, 11:09

V

DraKuLlaa
DraKuLlaa 1,821 jour, 03:48

o7

thanks anyway
thanks anyway 1,821 jour, 04:36

voted

Losto
Losto 1,821 jour, 04:44

voted o7

Xaje Zagor
Xaje Zagor 1,821 jour, 05:28

V

SabatonBIH 1,822 jour, 08:02

Commentaire supprimé

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.