Fond on/off

Донација за надоградба на Тренинг центри

18 2,868 jour, 10:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

Ќе бидам кратка и јасна 😃

Пред некое време се вратив на играва и видов дека има многу иновации во играва кој се позитивни но некои се и негативни.

Мислев дека со собирањето медали ќе успеам да соберам и голд за да ги надоградам тренинг центрит

en savoir plus »

Македонија и eRepublik порано и сега II Дел

23 2,849 jour, 15:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Поради тоа што имаше некоја заинтересираност за првата статија еве и уште една или II дел од Македонија и eRepublik порано и сега. Да продолжиме од таму кај што застанавме.

Четвртиот Претседател на Македонија беше избран [url=https://www.

en savoir plus »

Македонија и eRepublik порано и сега

25 2,848 jour, 03:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Како што многу од играчите ја напуштија играва или пак се укл. од време на време така и јас, па затоа овоа мое неодамнешно враќање ме натера да напишам еден текест за тоа како беше порано како беше актуелна играта.

Во ноември 2010 Македонија за пр

en savoir plus »

Кој верува, нека верува... кој не здравје

50 1,826 jour, 15:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво на сите по долго време пауза...

Неодамна земав акаунт кој е во голем минус 80k и стварно немам начин како сама да го решам тој проблем иако се одлучив да го земам и покрај минусот во кој што беше влезен претходниот сопственик. Инаку може
en savoir plus »