Fond on/off

[АрМакедон] "Награди според заслуга"

56 2,215 jour, 06:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerre
Ни претставува огромна чест да ви ја промовираме новата поделба која што од денес ја воведува АрМакедон.

Ние во [url= … en savoir plus »

[Hristijan Tasevski]Кандидатура за претседател, тим и програма

52 1,988 jour, 17:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Почитувани еМакедонци,

Во оваа статија сакам да ви ја претставам мојата кандидатура за Претседател на еМакедонија за месец Мај. Оваа игра стана дел од мене уште од првиот Baby Boom, а од тогаш поминале некои 30-тина месеци или 2 и пол годин … en savoir plus »

[OeM]Конкурс за кандидати за конгресмени + Поделба

113 1,977 jour, 06:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Почитувани еМакедонци,Во последните 8 месеци откако се воведе новиот политички модул, Обеen savoir plus »

[Обединета еМакедонија] Обединети сме посилни + Поделба

177 1,967 jour, 15:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Почитувани еМакедонци,

Создавањето на Обединета еМакедонија е во времето кога на картата на еРепублик е додадена еМакедонија како држава. Поради насобраните искуства од други земји, уште од самиот почеток се создадоа кадри кои со огромна посветено

en savoir plus »

Ставот на Нов Зеланд околу COT алијансата и Македонија [ИНТЕРВЈУ]

8 1,895 jour, 14:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Почитувани Македонци и Македонки,

Целта на оваа статија е да направам интервју со највлијателниот играч во Нов Зеланд, јас како амбасадор во Нов Зеланд одлучив да направам интервју со оние кои што ја водат државата, бидејки според мене таа … en savoir plus »