Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

The Newspaper That Tells The Truth

[BlackMK] Против Жолта Досада

45 Day 1,376, 09:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentИмате проблем кој не можете да го решите???

Станувате алергични на жолтилото со кое сме опкружени???

Сакате да се ослободите од досадата во еден поте … read more »

[BlackMK] Кандидатура за конгрес без корупција и Мито Хаџи Василев Јасмин

17 Day 1,372, 22:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Почитувани граѓани на еМакдонската заедница. Би сакал да ве известам дека на овие избори се кандидирам за конгре … read more »

МАКЕДОНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ НА ДЕНОТ

20 Day 1,344, 11:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
ПО ПОВОД ДЕНЕШНИОТ ДЕН БИ САКАЛ ДА ВИ ГО ПРЕЗЕНТИРАМ НАЈНОВИОТ МАКЕДОНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ

УТКА НА МАКЕДОНСКИ НАЧИН:


[img]http://2.bp.blogspot.[/img] … read more »

Voix РАЗОТКРИЕН

51 Day 1,327, 07:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Драги мои соиграчи,
Одделот за контраразузнавање при PanzeR паравоена единица го откри најтаинствениот лик од емакедонското општеството.
Со големо во … read more »

ЈАВНА БЛАГОДАРНИЦА

26 Day 1,322, 18:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Среќа што пред некој ден отворив весник па наместо преку обичен шаут можам вака директно со статија да се заблагодарам од сесрце на колегата … read more »