Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

The Newspaper That Tells The Truth

Околу медот и памукот

40 Day 1,514, 17:51 Published in Croatia Croatia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПочитувани
Во услови кога немаме ниедна територија, според некои шпекулации бизнисот со мед цвета и бројот на медарите е се поголем.
[img]http://[/img] … read more »

ONE's STRATEGY

40 Day 1,507, 08:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

СТРАТЕГИЈАТА НА ОНЕ СОЈУЗОТ РАЗОТКРИЕНА:
read more »

True Friendship!!!

44 Day 1,506, 07:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

I JUST WANT TO SAY: HUNGARIANS, I LUV YA ALL

HAIL
read more »

[MoFa] Оставка

40 Day 1,485, 14:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Почитувани,

Со искрено жалење морам да соопштам дека обврските од реалниот живот си го направија своето и поради тоа морам да поднесам неотповиклива оставка на фу … read more »

Тие што имате 4ка како заменска фoрма за буква во никот

51 Day 1,427, 16:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добровечер мили мои.
Во оваа кратка но јасна статија сакам да дадам само една порака:
Сите што имате 4ка во никот ве молам заштитете ја околината околу себе, реци
read more »