Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Party of Ethnic Albania News

Update Energji esht ber pa Gold lexo...

5 Day 1,767, 05:28 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Duke filluar nga sot, ndërtimin e qëndrimit (në qendër ish-Town) është duke u larguar.

Nëse ju më parë bërë përmirësimet në rezidencën tuaj duke përdorur monedhën e, ju do të gjeni kompensimin në ruajtje tuaj për shpenzimet tuaja. Përveç kësaj,
read more »

Historia e nje ushtari te Vietnamit

2 Day 1,766, 12:42 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Nje Histori e Dhimshme
Nje histori e njohur me nje ushtar qe u kthye perfundimisht nga lufta ne Vietnam.Ai telefonoi tek prinderit e tij ne San Francisko
-Mami babi, po kthehem ne shtepi, por dua t’ju kerkoj nje nder,kam nje shok dhe dua te … read more »

Albania D-1

5 Day 1,766, 08:16 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Siq e keni par dhe ju Albania D-1.....
ne cdo luft esht shum aktiv sepse ka shum lojtar qe mundohet te fitojn Betejen cdo luft qe kemi luajtur me Maqendonin Albania D-1 ka Fituar Gjithmon.
Albania D-1 Ka lojtar te rinj qe mesohen duke
read more »

Si te Luajm Erepublik

2 Day 1,765, 11:42 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Se pari dua te theksoj se kjo eshte per lojtaret e rinj qe hyne ne loje.

Si ta mbush Jeten (health)?
Jeta apo health mbushet automatikisht cdo 1 ore , por per ta mbushur duhet te kesh ushqim , per te pare a ke ushqim shko te MyPlaces , dhe
read more »

Mir se veini ne erepublik

1 Day 1,765, 11:18 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Kjo Gazet Shperben per lajme me te rejat na e gjith vendi
Ju Kisha Lutur sa me shum Subcribe[Abunohu]
Do mundohem tju jap lajme me te reja Falemindert
read more »