Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Party of Ethnic Albania News

Pytje: A Mundemi me Organizu nje Luft me 28 Nentor

5 Day 1,779, 07:02 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Jepni Nje Koment:Mendimin tuaj

read more »

Behuni Gati Per Luften Serioze ,Ju kisha Informuar nje artikull me Heret

2 Day 1,777, 07:49 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Esht Kopjuar Nga Festimbeqa
ALB Version}

Vllezer, FYROM E THEU MARRVESHJEN.

Ata na ben Natural Enemye dhe ne te njejten menyr ia kthyem edhe ne kshtu qe ju lus te gjithve mobilizohuni dhe prisni urdhra sepse do kemi Lufte … read more »

A Jena Ata Shqiptar

5 Day 1,772, 11:17 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Vërejtje: Mos Keqkuptoni ndonje gje
Për Inati t'Serbis,Maqedonis … read more »

Nje Mosmarrveshje me Shqiperin

13 Day 1,771, 13:16 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Ja Cfar Bejn Shqiptaret
Lufta qe filloj me Maqedonin per Albania Coast Shqiptaret Hargjuan te gjith
Bazokat Te gjitha D-1,D-2,D-3,D-4 Nuk e di kush i ka informuar ata ti hargjojn te gjitha Bazokat per kete Luft Jo Serioze Kam ber Fotot … read more »

Lufta Serioze me Daten 6 Tetor

30 Day 1,769, 10:37 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Ky esht nje Lajm shum i rendesishem
Maqedonasit Do na Sulmojn me Daten 6 Tetor per Southeastern Albania
Dhe Do na morin dhe at tok qe e keni tani
Ju Lutem Ruani Bazokat dhe Energy Bars
Shperndajeni Kete Lajm Sepse ta Din te Gjith

read more »