Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Party of Ethnic Albania News

Kapiten i regjimentit 1 Zgjedhet...

3 Day 1,823, 07:08 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis
Kapiten i regjimentit 1 Zgjedhet... Princ044(The Dictator)

Illyrians Info.
Faleminderit per Mirkuptimin
read more »

Special Force Illyrians

1 Day 1,818, 10:00 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders


Wellcome
Cdo dit Sulmi i Perbashket nga ora 21:00
Eja Bashkohu dhe ti http://www.erepublik.com/sq/main/group-show/1868
read more »

Kurth nga Fyrom "Mos Luftoni ne Tirana"

0 Day 1,782, 08:31 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Mos Luftoni ne Tirana se Fyrom ka ber kurth per ta marur ne Tiranen Pastaj Serbia t na Sulmoj ne Esht nje kurth

Ja pra Dhe Serbet jan duke Lufturar per Ne na kan ber nje kurth
Mos Luftoni se Serbia esht duke ber qe ne te jeni ne Kufi ne Ta.

read more »

Maqedonia Do te Fshihet Nga Harta fal USA

7 Day 1,781, 22:36 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Pas Sulmit qe kishte ber Maqedonia ne USA dhe qe Kur prishi Marrveshjen ne Albania USA ka marrur Aksione te shpejta per ta zhdukur Maqedonin Nga Harta
Ja pra po i shini Sulmet ne Albania.
Tani Do te ket shum Lufta Serioze Behuni Gati se deri me 28

read more »

Thirrje Për Luft Serioze 2

6 Day 1,779, 13:02 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Po ju bej thirrje se do ket perseri Luft Serioze
Nje Lajm Jo i Konfirmuar mir


Tash me Ka Filluar Lufta

read more »