Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР Македонија] Ситуација во еСветот- Part 2

18 Day 3,025, 12:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Добро вечер еМакедонијо

Се надевам Март ќе ви доенесе успех на сите полиња.


1.Македонија


Што се однесува на Ерепублик, месецов помина … read more »

[МНР Македонија] Ситуација во Македонија и еСветот.

28 Day 3,011, 08:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПоздрав еМакедонијо.

Здраво на сите. После некое време се обраќаме од Министерството за Надворешни работи.

1. МакедонијаПосле војната … read more »

[МНР Македонија] Моментална Ситуација

20 Day 2,977, 13:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво еМакедонијо,

Напишав во претходната статија дека во брзо време ќе напишам уште една па мислам дека сега е најсоодветното време да ја напишам и оваа статија.
Пред се сакам на сите да ви се заблагодарам за трпението и послушноста окол … read more »

[МНР Македонија] Индиски договор

40 Day 2,973, 07:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Здраво Македонијо,

Прво сакам на сите да ви ги честитам новогодишните и божиќните празници!
Вчера беше одржан состанок помеѓу државите: Македонија, Индија, Србија и Бугарија на тема: До … read more »

[МНР Македонија] Ладна Војна

62 Day 2,911, 10:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Добра вечер Македонски народе,

Дозволете ми да преминам на главното веднаш, нема потреба од предговор.. Како што знаете пред 2 дена заврши траењето на нашиот Пакт за Ненапаѓање со Грцијаread more »