Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР Македонија] Извештај

56 Day 3,162, 07:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisЗдраво Македонијо,

Статијава најверојатно ќе биде малку подолга, имам многу за објаснување, затоа заземете позиција или откажете … read more »

[MoFA Macedonia] Lima Treaty / Договор од Лима [EN/MK]

46 Day 3,128, 06:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisСКРОЛАЈТЕ НАДОЛУ ЗА МАКЕДОНСКАТА ВЕРЗИЈА


Dear Macedonians, allies, friends and others, Macedonia and Peru have a … read more »

[MoFA Macedonia] Renewing LiGAP [EN/MK]

35 Day 3,088, 14:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis=======Скролајте надолу за Македонска верзија!=======


EN

Today we have a very special announcement to present. … read more »

[eMKD MoFA]About the EPIC win

90 Day 3,038, 10:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisHello everybody

Finally something interesting happened in the new eWorld. Last 18 hours were the longest ones of Macedonia in the last few months, and the most inspiring too !!!

We knew … read more »

[МНР Македонија] Ситуација во еСветот- Part 2

18 Day 3,025, 12:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Добро вечер еМакедонијо

Се надевам Март ќе ви доенесе успех на сите полиња.


1.Македонија


Што се однесува на Ерепублик, месецов помина … read more »