Ambient on/off

Претседателска Кандидатура

59 Day 1,564, 10:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДраги избирачи, знам дека за поголемиот дел од вас сум непознат затоа што до сега не се експонирав многу и баш затоа барам од ваша страна да ми дадете шанса за да покажам што знам и умеам.

еРепублик игр … read more »

ПОДОБРА МАКЕДОНИЈА ВО 4 ЧЕКОРИ [MakalNo1]

19 Day 1,347, 15:37 Published in Egypt Egypt Warfare analysis Warfare analysis

И покрај тоа што има издадено голем број на статии за тоа што би требало да правиме во иднина, мислам дека ми дојде и мене редот за да се произнесам за тоа во кој правец треба да се насочи нашиот ни иден претседател. Но прво да се осврнеме на нашиот

read more »

ЕПСКА БИТКА No.2 [MakalNo1]

17 Day 1,313, 14:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ - МАЛКУ ДОЛГИЧКА СТАТИЈА 🙂

Почитувани и се надевам ГОРДИ македонци, денеска бевме сведоци на една ЕПСКА БИТКА како што кажува и самиот наслов на овој артикл. Јас ќе се обидам преку мал приказ да ви укажам за ГО

read more »

АХ ТАА БЕЗГЛАВА КОКОШКА [MakalNo1]

12 Day 1,309, 12:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитувани

денеска мојот драг колега од мојата единица Panzer HiPpYJuN10r разгледувал по весниците на нашите ни мили Јужни соседи (кои за жал/СРЕЌА сега ги нема) и наишо

read more »

ЕКОНОМСКА АНАЛИЗА [MakalNo1]

15 Day 1,295, 07:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

ОПАСНОСТ: ДОЛГА СТАТИЈА 🙂

Почитувани читатели,
добредојдовте во третиот број на мојот весник.

Како што и самиот наслов на статијата кажува, тема ќе ми биде анализа на економиите на петте најјаки држави во еСветот според ранкин … read more »