Ambient on/off

ЗБОГУМ МАКЕДОНИЈО

31 Day 2,285, 02:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Не сакав да си заминам без да се поздравам тоа најмногу го заслужуват моите гласачи, верни следбеници на идејата за обединета и слободна Македонија. 17 09 2013 е денот што ќе го запаметам кога сум донел погрешна одлука да се зачленам и да бидам дел о

read more »

ОСЛОБОДУВАЊЕ ПРЕКУ ОБЕДИНУВАЊЕ

5 Day 2,270, 06:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Благодарност голема да изразиме до сите наши гласачи, подржувачи и симпатизери, по конечното пребројување нашиот краен официјален резултат за овие избори е 115 гласови или 18,67 %. … read more »

НОВА ПРОГРАМА ЗА ГОЛЕМИ ПРЕДИЗВИЦИ ВО БУРНИ ВРЕМИЊА СО НОВИ ГЕНЕРАЦИИ

46 Day 2,268, 04:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Сите ме знаете подобро од кој било друг па дури и од самиот јас, не верувам дека толку добро се познавам. Помина уште еден месец уште еден мандат во кој не се случи апсолутно ништо. Гледаме како се редат избори се бират председатели а Македонија сread more »

ТЕМЕЛИТЕ НА ДРЖАВАТА

9 Day 2,227, 13:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Државата претставува институција преку која еден народ по пат на договор функционира и во нејзини рамки ги остварува своите граѓански права но и ги исполнува своите граѓански обврски. Институционалното уредување на државата се канализира во политиread more »

СИТЕ ЗА ЕДНО - ЗАЕДНО ЗА МАКЕДОНИЈА

7 Day 2,208, 15:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Благодарност голема да изразиме до сите наши гласачи, подржувачи и симпатизери, неофицијално освоивме 230 гласови а по конечно пребројување нашиот краен официјален резултат за о … read more »