Ambient on/off

Albanian governement&Dictator

16 Day 3,122, 06:30 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisHi to all,
For this month the goverment is this.
[img]http://image.prntscr.com/image/[/img] … read more »

Pershendetje

23 Day 3,105, 03:25 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje te gjitheve.
Keto dite kam qen me aktive se para 1 periudhe kohe e ju ftoj secilin nga ju te behemi me 1/2 ore ne dite.Besoj se nuk ju kushton gje.
Keto dite kam punuar qe te kthejm disa acc dead ne jete dhe ja kemi arritur qellimit.

read more »

A clear message to a stupid man

10 Day 3,096, 13:03 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Some time a link is better than to mutch answers, that i made with a pathetic player.


Have a fun and enjoy the life is more better than dreaming

read more »

Albanians orders 12/05/16

2 Day 3,096, 03:11 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Prsh betejat e sotme dhe DO do te jene keto

Ju lutemi shikoni e vini re RW duhen te humben ndersa luftat direkte na duhet ti fitojm. Per ndryshme e planet ne vazhdim do ju

read more »

Albanians orders for 09/05/16 (updated)

6 Day 3,092, 06:50 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Prsh te gjitheve. Keto jan betejat e Shqiperis lufto ku eshte e shenuar me te jeshile.Ne se nuk don lufto per aleatet.Ju Flm

read more »