Ambient on/off

Tungjatjeta

17 Day 3,487, 13:15 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisTunagjatjeta.
Nje fjale e jona sa e vjeter edhe me shum kuptim ne te folunen tone kombetare.Dua si fillim te falenderoj te gjith ato bashkelojtar qe me rizgjodhen per Presidentin e vebdit … read more »

Lufta

9 Day 3,267, 15:28 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Sic e dini djem keto 4-5 dit u kujtu Cp me mbledh kongresin ne grup mesazh.Sot po ju baj me dije ca ka ndodh

Shikoni vet edhe mrapa vleresoni.
[img]http://image.[/img]

read more »

My birthday gifts

47 Day 3,216, 11:05 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hi to all.
Today is my birthday so i will donate to everyone 10 Q7 who do comment and subcribe my journal .

Thnx to all.Be pation if i'm not online i will send

read more »

Rreth situates se fundit

13 Day 3,176, 05:16 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisSic e dini tashi jemi 1 vend qe drejtohet nga CP dhe kongresi.Diktatura u hoq dhe keto dite jemi duke punu ne baze te kordinimit ne whatsup ne grupin e krijuar ku … read more »

Njoftimi num 2

16 Day 3,169, 14:18 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders


Sic e kishim planifiku disa dite me pare ju njoftojm se sa po u krijua MU -a ne te cilen do te jen disa nga lojtaret me aktive ne loje.
Sic kemi njoftu me pare si MU … read more »