Ambient on/off

Thank you friends from Belgium!

5 Day 1,353, 18:38 Published in Belgium Belgium Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello people of Belgium!

I'm new around here, but i learned a lot of stuff from my friends who i met on #ebrussels! I just wanna thank you to all for the way i was recieved in eBelgium!

First i want to thank NLSP, friend who i … read more »

Hello eBelgium!

12 Day 1,353, 10:19 Published in Belgium Belgium Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello Belgium!

I'm new citizen around here.. In my country i helped a lot, and been in country government. First of all I'm RL (Real Life) Macedonian. I was in MoD team of Macedonia 2 months. Had a good time and managed to complete much
read more »

Интервју со 3цата кандидати за Претседател!

25 Day 1,352, 06:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво народе Македонски каде и да си!

Ексклузивно интервју со 3цата кандидати за Претседател:ДуданМКД,КепенциМКД и Лавчан! Не сакам да должам многу па интервјуто би го започнал одма:

1.За почеток би сакал да ни се претставите,read more »

Објаснување на случувањата помеѓу Македонија и Србија!

46 Day 1,323, 17:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво живо Македонци и Срби, каде и да сте!

Пред да започнал би сакал да и се заблагодарам на Србија за нејзината несебичност и помошта која ни ја пружи овие неколку дена, несебично се бореше на наша страна, рамо до рамо со нас и покрај сит
read more »

Запознај си ја татковината за да ја сакаш повеќе!

20 Day 1,312, 13:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Македонскиот рудник “Алшар” на планината Кожув е единственото наоѓалиште во светот на талиум и потенцијален “рудник” на еколошки чиста енергија. Од 2004 год. рудникот е евидентиран како споменик на природата и дел од мрежата на “Емералд” – мрежа зread more »