Ambient on/off

Thanks FRIENDS for helping MACEDONIA.

37 Day 1,275, 13:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

In this article I want to THANK our allies and friends who were here when we needed them, they unselfishly give us their help, MACEDONIA is grateful and MACEDONIA will remember that, we MACEDONIANS will be always here for our friends, for read more »

Страв или Тактика ?

14 Day 1,275, 04:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis


По се изгледа нашиот "мил и драг" сосед нема намера да нападне, по што нападот автоматски би се активирал врз еден од нашите оригинални територии накај read more »

Случувањата на сите ФРОНТОВИ + ПРЕСЕЛБА У ЛОМБАРДИЈА.

5 Day 1,260, 06:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Иако веќе во неколку наврати ОНЕ се покажа како силна и моќна алијанса, се случија падови и дигања на алијансата.. Сведоци бевме на еден голем пад на нашата алијанса, несогласност помеѓу членовите во неа и не почитување на наредби.. Сепак конечно пос

read more »

Не ги напаѓајте сојузниците! НЕ НИ СЕ ОНИ КРИВИ!

56 Day 1,257, 07:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Статијава ја посветувам на оние кои плукаат по нашите сојузници..Кажете ми неколку работи..
Дали не сте задоволни од нив?
Дали они не фрлиле доволно голд за нас?
Дали и кога биле во тешки моменти не ни помогнале нас?


Сега ќе ви го дадам од

read more »

Беспотребно дигање на тензии.

17 Day 1,256, 04:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ја следам веќе ситуацијата 3 дена и гледам 300 работи поврзани со новиот план..Некој се горди патриоти и не ја даваат Македонија, но момци сите сме ние патриоти, сите ние подеднакво ја сакаме Македонија и на сите нас Македонија ни е во срцето но сread more »