Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Za nestata da stanat pojasni!

Кандидатите на Републиканска Партија во трка,а на останатите партии мируваат

4 Day 2,061, 15:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Уште два дена до партиските избори а ситуацијата во Републиканската Партија е затегната.Кандидатите за изборот на наследникот на тронот на партијата не мируваат,сите во трка по гласови.Најгласен од сите со вклучено CAPS LOCK е Zoran I Makedonski кој

read more »

MACEDONIAN FORCE-A1 Промоција

5 Day 2,061, 10:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Придружи се во Macedonian Force и бори се за Македонија.И ти биди дел од една од најдобрите и најелитните македонски воени единици.
ЛИНК ДО СТРАНАТА НА MACEDONIAN FORCE
[img]http://[/img] … read more »

ПРЕДВРЕМЕНИ ВОСТАНИА ВО МАКЕДОНИЈА

4 Day 2,058, 15:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis


Предмалку во Источна Македонија се крена предвремено востание кое што не беше
подржано од државната армија,владата и претседателот на Македонија.Желбата за слободна … read more »

КОНКУРС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА НОВИНАРИ ВО А1

1 Day 2,057, 12:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Заради добиената функија амбасадор во Мексико А1 има потребa од новинари.Сите кои сакаат да бидат дел од А1 Newspaper и да известуваат за ситуацијата во Македонија можат да се вработат … read more »

МЕКСИКО-АМБАСАДОРСКА СТАТИЈА

6 Day 2,055, 07:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessА1 им соопштува на своите читатели декаread more »