Poziv vladi eSrbije da se obrati naciji

Day 5,934, 02:06 Published in Serbia Serbia by pedja1992

Mnogo dešavanja se odvija u poslednje vreme koja zaslužuju pažnju:

1) AS na Kubu, što je realno napad Srbije na Severnu Makedoniju čija je Kuba proksi država
2) Lagani raspad CODE saveza (nedavno ga napustili Tajland, Turska, i Čile dok su Madjarska i Venecuela jedva izglasale opstanak u savezu)
3) Posle državnog orga MUP i predsedničkog orga, banovan je i MOD org, zbog korišćenja istog za prebacivanje prljavog novca od multija Ultraserba, Tršićanca, nikol000, refafare, Živančevića i ekipe
4) Dozvola Albancima od strane gorenavedenih igrača da održavaju treninge sa državama Hydra saveza koji bi, makar zvanično, trebalo da nam je prijateljski savez
5) Severna Makedonija je, izgleda bez konsultacije sa bilo kojom drugom državom ili savezom, napala savez DWARF koji je, zvanično, bio neutralan.

Ima ih još ali hajde da ovih 5 izvučem kao najbitnija.Hajde sada da na brzinu prelistamo koliko dana je prošlo od oglašavanja Vlade putem raznih glasnika koji su im na raspolaganju:

1) MoFA org se oglasio poslednji put a, iliti pre skoro 7 godina (?!) pri čemu treba napomenuti da je neko obrisao poslednje članke sa tog orga koje je pisala prethodna garnitura vlasti od pre oko 3-4 godine.

2) Min. info se oglasilo poslednji put

3) CP novine i MOD novine (koje su sada banovane) osim uvodnih i odjavnih članaka i pukog nabrajanja bitaka koje imamo u toku dana, nemaju tekstove koji govore o situaciji u igri godinama unazad (ako izuzmemo povremenu političku propagandu koju su preko CP novina pisali Bankar i Živančević)Podsetiću vas da su Živančević, nikol000 i ekipa kojoj su se pridružili pokajnici za ružnu prošlost (Ultrasmrd, Tršićanac, Zmajeviti, The Srecko, bralek, Horus...) vlast zajahali na propagandi zasnovanoj na tobožnjoj brizi o nedostatku odnosa koji je tadašnja vlast imala sa zajednicom, iako su tada službeni glasnik i CP novine redovno pisale o svim najvažnijim momentima u igri.

Takodje su se bunili protiv elitizma koji je navodno formiran na Telegram kanalima.

A šta danas rade? Kao što vidimo, mnogo vremena je prošlo od kada su se udostojili da zajednici, putem mehanizama koje pruža sama igra, objasne bilo šta što se dešava u igri. Sve se upravo svodi na dobijanje informacija na Telegramu, a i njih možete dobiti jedino ako ste pripadnik vladajuće klike ili makar njihov glasač.Koliki nivo bahaćenja je u vladajućoj "eliti" pokazuje i sledeći komentar koji je aktuelni ministar odbrane, refafare, napisao na Telegram kanalu eSrbije:Da se razumemo, MOD org je napravljen pre više od 15 godina. Generacije i generacije igrača su ga svakodnevno koristile za razne potrebe vojske. I niko nikad ga nije ugrozio na taj način da admini, koji danas inače jako teško daju banove zbog multijanja, ipak banuju taj org.

Apsolutno sve gore navedeno važi i za orgove Predsednika i MUP.

ALI, čak ni samo banovanje tih orgova nije toliko problematično koliko je problematičan uzrok. A uzrok je što pomenuti Ultrasmrd, Tršićanac, Zmajeviti, The Srecko, bralek, Horus, Živančević, refafare, nikol00 i ekipa preko državnih orgova "peru" prljavi novac koji zaradjuju preko svojih mnogobrojnih multija, i na taj način finansiraju svoje druge, jače, naloge na kojima su finansije potrebnije.Na kraju, podsetiću vas da je sa CP orgom, zbog multijanja banovan i tadašnji CP Shtula, pa je bilo sasvim jasno ko je kolovodja tadašnje prljave igre.

Sada, uz MOD org su banovani nalozi:

https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/9704865
https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/9667180
https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/9606598 (poslednji sam privremeno, za sada)

Ove naloge je vozio jedan te isti igrač koji se u javnosti ranije predstavljao kao Malogradjanin (poslednji navedeni nalog je zapravo taj nalog, samo preimenovan). Medjutim,, Malogradjanin nije originalni igrač, to je samo bio nalog putem koga su predstavnici vlasti vredjali opozicionare i sve druge igrače koji se usude da im se usprotive, tako izbegavajući mogućnost bana na originalnim nalozima.

Kako Narodna Milicija 33 saznaje, Malogradjanina je vodilo više igrača, od kojih su najaktivniji bili Belobradi, Živančević i Kheshig.Zbog svega navedenog, pozivamo vladajuću kliku da se konačno obrati naciji a ne da samo obećava članke koji nikada ne ugledaju svetlost dana. Verujemo da skoro 100% nacije ne bi podržalo dozvolu Albancima da imaju treninge sa državama koje bi trebalo da su nam saveznici. Verujemo da niko ne želi da se njihov prljavi novac prebacuje preko državnih orgova koji su služili generacijama igrača. Verujemo da ljude zanimaju informacije o tome šta se dešava u najjačem protivničkom savezu.

Pokažite integritet i kičmu, stanite iza svojih dela i misli i obratite nam se sa informacijama koje imate, a skrivate od nas.