ЗАБОРАВЉЕНА ИСТИНА

Day 5,583, 06:25 Published in Serbia Serbia by Zmajeviti.

У јануарском мандату су државу водили нови, млади људи, неукаљани, поштени, који су успели донекле да уједине тенкове да заједно пуцају за еСрбију. Оваквом праксом је требало да се настави, али садашњи ЦП Живанчевић је одлуцио да крене другим путем. Живанчевић је познат по томе, као и његов партнер Банкар, да воли да шири лажи и потпаљује ватру у сваком моменту, поготово када су се страсти мало смириле код оба табора и где смо пуцали заједно у јануарском мандату. Уместо да узме за пример мандат еОмладинаца, дотични ЦП у састав владе убацује 2 личности које су жалост и брука за еСрбију.

Први:
https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1633442Угац, лопужа која је ојадила Народну банку Србије за преко 30м цц, због чега је и био банован за стално. Сада воза нови профил са којим ретко кад удари за Србију. Постављање човека, који је одрадио овако велику пљачку, за неког ко је задужен за пролазак донација, је више него очигледна провокација, поготово када се у обзир узме и председникова "одбрана" поменутог.

Други:

Белобради, који је након банова српских играча, када нам је активност била смањена услед слома који је настао овим постуком админа, ИЗВРШИО ПТ0 ЈЕДНЕ ОД НЕКАДА НАЈВЕЋИХ СТРАНАКА еСрбије, странке које је давала добре цп-ове, стратеге итд. Странка која је увек била отворена за размену мишљења, сада се забрањује писање и поделе, брише се сваки пост, и Хитлер би му завидео.
Овакав олош и људски отпад се налази у влади еСрбије у фебруарском мандату. Као што можете видети, тренутни ЦП је намерно ставио ова два играча како би сваки могући покушај помирења пао у воду на самом почетку.На сутрашњим изборима званицни кандидат “владајућих странака” је Belobradi о коме сам већ писао у овом чланку. Доста вас на све ово окреће главу и не интересује вас истина. Један део играча баш брига, други део се зна са дотицним у РЛ и због тога неће да му се замери на ерепу, трећи због личних интереса(било ко да је на власти, гледају своју гузицу да сместе у фотељу), а четврти зато сшо су заборавни(њих је највише). Сигуран сам да када би се сада Ugac кандидовао за ЦП-а, добио би изборе, зато што ми срби брзо заборављамо дешавања из прошлости. Због свега овога едржаву нам воде ЛОПОВИ, ЛАЖОВИ, ОЛОШИ.Очигледно да им немир у еДржави одговара и зато ово раде. Страхињића оптужују да покреће свађе, а сами то раде. Уместо да се повуку из еполитике и оставе еомладинцима да воде државу, они гледају на сваки могући начин да направе што већи раздор. Због тога ћу у наредном периоду своје незадовољство да изражавам путем блокаде донација и лишавањем државе мог damage-a у јако битним моментима све док оваква олош буде на власти. Нећу да трошим своје драгоцено време и ресурсе за еВласт која је све само не добра.

Све у свему, за сваки корак напред, ми направимо два уназад, и тако је кад год су Маркан и његова булумента на власти. А то напредак није. Напротив.