Ambient on/off

Join the new world

 

[МВнР] Понеделник е тежък новинарски ден

Day 1,889, 04:12 Published in Bulgaria Bulgaria by Ministry of Foreign Affairs BGЗдравейте!

Преди да започна с новините, искам да пожелая успех на DontPanicPls в РЖ и се надяваме скоро пак да намери време за работа спосланиците и МВнР.
До тогава новият Ръководител на ДК (ако сте пропуснали статията) е bancho22.еКолумбия има нов президент след гласуваният импийч. В първата си статия изказва благодарности, посочва кабинета си иии.. говори за Оргове 😃 Оказва се, в началото е нямал достъп, тъй като бившият Президент не дава паролите. Всъщност дори е взел парите от банката им, защото новият Президент бил “мултак”. Все МВ-то им е дал паролите за орга, остава само парите да се върнат...Австрийските партии, които в момента оформят топ 5-цата в страната, се споразумяха помежду си да се борят с ПТО-търите. Не е нещо кой знае колко конкретно, по-скоро обещание да внимават кого пускат до депутатските места, да не си правят “мръсно” взаимно и при нужда да си помагат. Въпреки всичко е приятно да видиш обединение между “конкурентите” на политическата сцена.еФранция
започна своя бейби бум преди 2-3 дни. Средно на ден се регистрират по около 400-450 човека. Направили са го чрез интернет сайтове и статии (като тази например: цък). За подпомагането на бебетата са направили IRC канал, където младите да получават съвети, както и група, която да им праща писма в играта. Събрали са екип от граждани, които да им осигурят работа (с цел да не ги уволняват често, а да получават стабилен доход в продължение на определен период) и т.н.еГърция смята този месец да не подновява МПП-тата си с еРусия и еКитай. За руското мисля е ясно, че основният виновник сме ние 😃 Явно помощта, която си оказахме не им се хареса и радостта, че са подписали с тях миналия месец, когато имаше пусната и атакакъм България, се е изпарила. Както се казва “You win some, you lose some.”
Относно китайското МПП не мога да кажа абсолютно всички фактори, тъй като по-голямата част от нещата са обсъждани във форума им. така или иначе за сега няма да преподписват МПП. Дали това решение ще издържи и колко време, ще разберем скоро.еСърбия и еИталия подписаха споразумение. Две от трите точки на НАП-а са пределно ясни:
-еСърбия няма да пуска закон за ЕВ при каквито и да е обстоятелста на еИталия
-НАП-ът ще се преподписва от всеки нов кабинет.
Тук обаче не ми е ясно защо точка 1 от НАП-ът се разминава в двете статии. Италианците са написали, че няма да започват или подкрепят вече започнало въстание в Apulia 9други региони не са споменати).
В сръбския вариант пише, че италианците няма да подкрепят и всигнат въстания в нито 1 от окупираните регони от еСърбия....
Истината е някъде там 😃Статии за четене:

[eUS VP] Into the Second Week!
[MinInfo&Cult] Выпуск 253 (20.01.2013) [BE/RU]
TWO's top MUs
BALKAN ALLIANCE | BALKANSKI SAVEZ !! и същата статия в черногорската преса BALKANSKI SAVEZ: DA ili NE ?
[Ashwamedh] So, Whats Been Happening
Ветената собиранка-ФОТО[TashaMKD]
[CP] Full Government Update & Senate Meeting on Sunday
WE NEED HELP FROM RL BULGARIANS!
Thank you ALLIES !!! [eMacedonia MoFA]


DarkMistressTheExecutrix
Министър на външните работи
 

Comments

jero123
jero123 Day 1,889, 04:20

информацията е злато 🙂

paagrio
paagrio Day 1,889, 04:26

напишете статия за военните планове. има ли смисъл да бием в България или тези региони са отписани и приоритета е арабия. и тези битки в русия не ми стана ясно за какво са

Miro Dobrev
Miro Dobrev Day 1,889, 04:27

Министърката е злато също

Just smile back
Just smile back Day 1,889, 05:50

"Съмтаймс уин, съмтаймс люн" е правилната сентенция (:

Zadnik van der Gaaden
Zadnik van der Gaaden Day 1,889, 06:03

"Министърката е злато също "

Платинена е!

Sollam
Sollam Day 1,889, 06:52

А така... Аз като ви пиша, че в ОРГ-овете е ОРГ-азма...!:Д

Шефката за Президент!!!

RECTOR of TU Gabrovo
RECTOR of TU Gabrovo Day 1,889, 08:30

о7

bastuna2003
bastuna2003 Day 1,889, 09:06

Евала, удоволствие е някой да ти дава толкова смилана информация!

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,889, 09:33

Тъмнотията за президент!

6PABO
6PABO Day 1,889, 12:22

дайте хлеба родные! 🙂

Okara_iwko
Okara_iwko Day 1,890, 05:38

Благодаря за информацията 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.