[ДК] Отчет за периода 07.10.2016г. - 07.01.2017г.

Day 3,336, 11:48 Published in Bulgaria Singapore by Bulgarian Diplomatic Corps

Скъпи съграждани,
встъпих в длъжност като ръководител на ДК точно преди три месеца - в началото на мандата на Перин. Оттогава основната ми задача е да активизирам корпуса и мисля, че постигаме всеки ден нови и нови успехи в тази насока, макар бавно и несигурно. Въпреки това, още онзи ден осъзнах, че има недоволни от нашата дейност. Затова тези дни основната ни задача е да унищожим всяка капка съмнение. Призовавам тези, които имат идеи и предложения как да подобрим дейността си да ги споделят в коментарите и така да се заформи дискусия.
Преди няколко дена обещах, че:
1. ще отчета дейността на ДК за тримесечието (като това включва и списък на посланиците)
2. ще проведа вот на доверие
3. ще разкрия плановете ни за февруари
Почвам от втора точка, защото е най-лесно (това са временни резултати, ако има промяна, ще актуализирам статията):

Искрено се радвам, че моите колеги ми дават такъв картбланш за действие.
Чуха се доста нападки по адрес на нашата служба относно активността 'и, по-долу съм публикувал връзки към всички статии на корпуса за тримесечието - общо 36:
Започвам с посланика ни в еВеликобритания - Vladi U . Мисля, че го очаква блестяща еЖурналистическа кариера, писането му се отдава и статиите му винаги са приятни за четене. Заработил е общо 16 000сс(12 000сс са изплатени). Публикувал е, както следват, 4 статии.
,,(Посланическа) еВеликобритания,,
,,(Посланическа) еВеликобритания,,
,,(Посланическа) Интервю,,
И, може би, най-успешната му досега -
,,Greetings from Bulgaria,,.
Втори в списъка е посланикът ни в еБразилия (Notrhe). Избрах го за този пост, защото говори португалски, а еБразилия е стратегически член на ,,Синдикат,,-а. Заработил е общо 28 000сс(18 000 са изплатени). Публикувал е 9 статии:
,,Priemro artigo,,
,,[Посланическа]Бразилия,,
,,[Посланическа]еБразилия,,
,,[Посланическа]Интервю,,
,,O gabinete,,
,,PLOVDIV,,
,,A celebracao!,,
,,Feliz Ano Novo!,,
,,[ОБЗОР] ДК - Други погледи,,
Трета е Maggy Vasileva - посланикът ни в еГермания. Написала е общо 10 статии, за което ще получи общо 18 000сс(13 000сс изплатени).
Тъй като са много, а така или иначе безинетресният ми стил трудно ще задържи за дълго много хора, реших тук да пусна най-добрата и статия - ,,[Посланик еГермания] И аз искам същото,,. Другите ще откриете във вестника 'и.
В списъка следва най-недоволстващия от управлението ми посланик - Akaga. Няма да коментирам проявите 'и срещу съюзниците ни и еЧилийското 'и гражданство. За 4 статии е получила 12 500сс(изплатени).
,,[Посланик] Летецът с китара * L'aviateur à la guitare,,
,,[Посланик] Интервю с МВ Франция * Itw avec Moulin Jean,,
,,[Посланик] Франция през октомври,,
,,[Посланик] Франция във вихъра..,,
Следват Iskrety и Rokamball. Поддържат пламъка на отношенията ни с еЯпония и еЮжна Корея с изключителен успех. Публикували са 5 статии, получили са 18 500сс(10 500сс са изплатени).
,,[Посланик]Южна Корея - Интервю с диктатора,,
,,[Посланик]Япония,,
,,[Посланик]Япония - интервю с президента,,
,,[ОБЗОР]ДК представя...,,
,,[ОБЗОР]Август 2016,,
Ред е на посланика ни в еДания (неактивен от два месеца), ,,разписал,, се с 1 статия (,,(Посланическа) еДания,,), за която ще получи 2 500сс(неизплатени).
Следващият посланик съм аз, написал съм една статия ( ,,[Посланическа]еНорвегия,,) и съм получил 2500 сс.
В еИрландия посланик е Mas que un club. Провел е две интервюта - c yoro и с Kattrina. Остава посланикът ни в еИран - Перин. Публикувал е една статия - ,,(Посланическа)Кратко интервю с Информер,,.
За любителите на цифрите:
ДК е публикувал 36 статии за три месеца при 8 (активни) посланика, за общо 98 000 сс(68 500сс изплатени).
Този месец ще направим съвсем детайлно проучване сред възможно най-много играчи за промените в еСветовната политика. Освен това, по повод последния си мандат, ще се пробвам да привлека повече играчи към ДК, които съм набелязал предварително. Сигурен съм, че поне с интегрирането им ще се справим бързо, дори мисля да оставя препоръки на наследника ми на този пост, за да бъде възможно най-ефективен.
Ако има нещо, което искате да обсъдим, то аз ви чакам в коментарите.
С уважение,
olegese