Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Vesnik vo koj gi ima informaciite koi vas ve interesiraat,za naj vlijatelnite IGRACI vo eMakedonija !
INTERVJU Magazin
STO IMA NOVO
lista na intervjua > erepublik.com/en/article/1636028

Последната Статија

57 Tag 2,387, 02:55 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung


Статијата не е пишувана по редослед на годините и случувањата.
Ќе почнам од мојата најголема грешка, а таа е … mehr »

Слеп патник

34 Tag 2,383, 03:26 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Со болд се битните нешта, доколку не ви се чита.

Борбата продолжува, поробениот за слобода, а слободниот за совршенство !

Ова изрека комплатно се поклопува со мојте сваќања и гледишта кон животот, но ја одбрав затоа што е Македонска патр … mehr »

Интервју со efiljo II

42 Tag 2,364, 12:06 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung


По подолго време објавувам интервју, како што знаете гостин ни е efiljo II познат е по многу нешта ќе имате можност да го запозаете подобро, да не напоменувам интервјуто не е за секој.mehr »

Нема поголем пораз од откажувањето !

35 Tag 2,314, 04:04 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Ниту една окупација не е трајна, доколку ние не одлучиме да биде трајна !

За реланоста нема што да пишувам, сме минале низ се и сме опстоиле би било смешно да правиме споредба со маките кои ги имаме на оваа игра, но доколку го земеме примерот о
mehr »

Македонија и сојузите

47 Tag 2,287, 03:18 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Пред година ипол добивав дневно по пет пораки, од видни играчи кој ги споделуваа идеите за тоа како да функционира еМакедонија иако незнам зошто мене ми пишуваа и тоа прекина и но повторно веќе неколку недели добивам пораки со идеи како да функционир

mehr »