Fundo lig/desl

Запознај го Букефал од моја перспектива

28 Dia 1,901, 15:59 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Решив да напишам една статија за кандидатот на следните избори BucephalusIII. Пред се статијата ја пишувам како другар спрема другар за да му помогнам луѓето односно играчите да го запозн

mais informações »

Ултимативен Патриотизам

36 Dia 1,836, 04:58 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Ултимативен патриотизам НЕ Е да живееш во беда во својата држава бидејќи не сакаш да земеш пасош на туѓа иако тоа книжуле ќе ти овозможи да чистиш тоалети на запад и да земаш х2 од тукашната просечна плата. Ултимативен патриотизам НЕ Е … mais informações »

MNA РЕГРУТИРА !!

25 Dia 1,821, 08:49 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Здраво народе.

После долго време една од најдобрите единици МНА моментално се реши да објави регрутација за нови членови.

Право на влез имаат сите играчи од сите дивизии без разлика на силата (само да не се мулти) хехехе....

Како и се

mais informações »

МНА Регрутација

25 Dia 1,685, 07:46 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Здраво народе.

После долго време се решавам да напишам повторно статија. Мене ми се падна честа да ја објавам втората регрутација на Македонската Народна Армија (МНА).

Во оваа регрутација бараме играчи со минимум 3.000 сила играчи со кои ке го

mais informações »

Интервју со UNISTUVAC.MKD

42 Dia 1,666, 16:58 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Во моето ново интервју, второ по ред со големо задоволство и чест ќе ви го преставам еден од најважните луѓе за МНА,еден од моите најдобри другари а воедно и еден од најдобрите играчи во играва - UNISTUVAC.MKD. Најпрвин сакам да му се заблагод

mais informações »