Fundo lig/desl

Join the new world

 

MNA РЕГРУТИРА !!

Dia 1,821, 08:49 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Macedônia (ARIM) por ZecOrigins

Здраво народе.

После долго време една од најдобрите единици МНА моментално се реши да објави регрутација за нови членови.

Право на влез имаат сите играчи од сите дивизии без разлика на силата (само да не се мулти) хехехе....

Како и секоја единицата така и МНА си има свои правила кои се важни и треба да се почитуваат. Од играчот се бара следново:

- редовност на нашиот чeт канал МНА
- носење на аватар (подолу ке ви бидат прикажани аватарите)
- на чатот нема карање, навредување, крадење или било какво несоодветно однесување
-На чатот се носи ТАГ !

За да добивате тенкови од единицата потребно е:

- Да работите во наши фирми
- да присуствувате на барем еден удар што ке биде организиран дали од државата или само од МНА
- да мавате таму каде ке ви се нареди (следење наредби на удар каналите според вашата дивизија)
-ТЕНКОВИТЕ СЕ ДЕЛАТ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ФФ-ТО (130фф=13тенка ку7)
- Удари има секојдневно без разлика дали се организирани од Државата или од самите нас


АВАТАРИ :
http://i48.tinypic.com/1zzgj6s.jpg
http://i46.tinypic.com/sn02rn.jpg
http://i49.tinypic.com/33p3rti.jpg

 

Comentários

ZecOrigins
ZecOrigins Dia 1,821, 08:50

за шаут :
MNA РЕГРУТИРА !!
http://www.erepublik.com/en/article/mna--2156938/1/20

Long Live Brotherhood
Long Live Brotherhood Dia 1,821, 08:51

o7

ApocalipseMNA
ApocalipseMNA Dia 1,821, 08:52

o/

Gjurgja
Gjurgja Dia 1,821, 08:55

o7

Palavko
Palavko Dia 1,821, 08:56

Дали имаме МЗО ?! [ PAL ]
http://www.erepublik.com/en/article/-pal--2156865/1/20

Palavko
Palavko Dia 1,821, 08:57

btw o7 🙂

CAT DADDY
CAT DADDY Dia 1,821, 08:57

o7

D S D
D S D Dia 1,821, 09:03

o7

L!quid0
L!quid0 Dia 1,821, 09:04

o7

goce.bs
goce.bs Dia 1,821, 09:10

da ne bev vo TIGRI ke dojdev

kokan p
kokan p Dia 1,821, 09:19

o7

dasboot.mkd
dasboot.mkd Dia 1,821, 10:23

go nema mojot avatar, nema vote xP
o7

GeoSainnt
GeoSainnt Dia 1,821, 10:49

silver shields regrutiraat za podetalni informacii #silvershields

BOOM B00M
BOOM B00M Dia 1,821, 12:19

o7

TRTE T
TRTE T Dia 1,821, 13:26

o7

ORIGINAL MKD
ORIGINAL MKD Dia 1,821, 13:29

o7 😃

iPocahontas
iPocahontas Dia 1,821, 14:11

o7

Tolepasa
Tolepasa Dia 1,821, 14:24

o7

12acimurtSainodecaM
12acimurtSainodecaM Dia 1,821, 14:25

i jas sum MNA

Ivooo Kos
Ivooo Kos Dia 1,821, 14:42

Ahhhhh, do koga li ke ve PRCame : )

MASKADEL
MASKADEL Dia 1,821, 14:55

o7

B a z e
B a z e Dia 1,821, 15:13

o7

mandanata
mandanata Dia 1,821, 15:19

o7

BugsMoney
BugsMoney Dia 1,822, 08:41

о7

само ме интересира кого регрутирате? : ) играва изумира нови играчи нема, а од тие што ги има се повеќе се откажуваат или преминуваат во двокликаши..

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.