Ambienti on/off
Raporto partinë

Vetevendosje

Id-partypresident ToniZeravica     AL Shqipëria     Renditja kombëtare: 3    

Nën-President

Eccb47f59647f95172122aba14a6407b EmperorEye

Sekretar i Përgjithshëm

Fcf22a6711c4b2438f2ee0761b4aebd4 aLalban

Këshilltar

5d5f7112f825a902a412e5fa2e1a6e36 Geti.AL

Zëdhënës

1d71e2cc4fb8243da603597e2acad897 zamzon

Informata

Hape faqën Wiki

Lëvizja VETËVENDOSJE! është komunitet i njerëzve që refuzojnë të nënshtrohen. Ajo synon arritjen dhe realizimin e vetëvendosjes për popullin.

Anëtaret 37

Orientimi Majtas Ekstrem, Liberal

Become a successful politician

Zgjedhjet

Icon_position_politics_partypresidentKryetari i Partisë

Kryetari i Partisë

Zgjedhjet e ardhshme në21 ditë 2 kandidatët  

Icon_position_politics_congressmanParlamenti

2Antarët e Parlamentit

  20%  i Parlamentit

   

Zgjedhjet e ardhshme në 7 orë më parë

Icon_position_politics_presidentPresidenti i vendit

Zgjedhjet e ardhshme në 11 ditë

Kandidati jonë i ardhshëm

Lista e shkurtesave në eRepublik

(kliko ESC për ta mbyllur)
 

Mission complete

Mission rewards: