Ambienti on/off

ПОДЕЛБА ОД организација-ТМОРО ЗАВРШЕНООООООО!!!!!!

123 Dita 1,950, 04:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Biznes Financiar Biznes Financiar

Секој кој е член на ТМОРО и сака да добие 400 енергија нека пополни формулар!!! :) КОЈ НЕ Е ЧЛЕН НА ТМОРО ЌЕ ДОБИЕ 200 ЕНЕРГИЈА!!! 


КОЈ НЕ Е ЧЛЕН НА ТМОРО ЌЕ ДОБИЕ 200 ЕНЕРГИЈА!!! 

ПОПОЛНЕТЕ ФОРМУМЛАР : ...........Јас би ве за

lexo më shumë »

[Macedonian Alpha Team] Регрутација на сите што ја сакаат Македонија.

18 Dita 1,930, 02:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Јас заедно со командирот на оваа единица (Naluteniot) одлучивме да регрутираме нови луѓе за да ја подигнеме малку единицата и да станеме силни,препознатливи и непобедливи како Tigri.
Зошто насловот гласи за сите што ја сакаат Македонија?
Затоа што

lexo më shumë »

Голема Божиќна Поделба!!! ЗАВРШЕНО!!!!!! FINISHED!!!!!!

319 Dita 1,873, 11:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Biznes Financiar Biznes Financiar

Македонска Верзија:

Затоа што сакам да помогнам на Македонија во пресрет на следниот голем поход,ќе ви поделам оружје и храна.Но, затоа што исто така сакам и да го земам ММ медалот и да ги земете оружјето и храната треба да направите неколку работ

lexo më shumë »

ММ АКЦИЈА [SKOPJE 5]-{Chivas Regal 31809}

16 Dita 1,860, 04:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Здраво Македонијо!!!

Станува збор за еден играч кoj е веќе докажан на военото поле. Повеќето сте го приметиле како се бори рамо до рамо со сите нас против нашите непријатели и неговата најголема штета е направена за нашата мила Македонија.

Стан

lexo më shumë »

Поделба на оружје!!! ЗАВРШЕНО

93 Dita 1,812, 12:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Biznes Financiar Biznes Financiar

По повод моите успеси во еРепублик ја правам мојата најголема досегашна поделба. http://prntscr.com/j15sr

Поделбата се состои од 300 Q5.За секој ќе има по 3 Q5, но еве ги правилата на поделбата:

-ГЛАС ( VOTE ).

-ПРЕТПЛАТА ( SUBSCRIBE ).

-

lexo më shumë »