Ambienti on/off

Mission I

15 23 orë më parë Kili Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

I'm writting just to get rid of these missions

Please comment!

Thank you.

lexo më shumë »

Hey Serbs,

13 7 ditë më parë Kili Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeASing USA in 9/11 , makes you even more terrorist people than who dit that!

How you're not ashamed of this?
How can u celebrate others tragedy … lexo më shumë »