Ambienti on/off

eSerbian battles orders

8 Dita 2,626, 06:28 E Publikuar në Greece Greece Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës

PRIO 1 - Fight for France HERE,Macedonia FYROM is returning regionHail Serbia
Hail Greece

lexo më shumë »

[Statistics] Asteria fighting for Argentina

31 Dita 2,621, 00:26 E Publikuar në Argentina Argentina Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[url=http://www.erepublik.com/en/alexo më shumë »

Pray for Loland..

14 Dita 2,610, 11:05 E Publikuar në Poland Poland Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseAh Loland.. even Malaysia Airlines is more safe than Asteria Airlines! … lexo më shumë »

Lets build new friendship..

27 Dita 2,582, 12:36 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeEnemy of my enemy is my friend

HAIL ALBANIA
HAIL FYROM

PS Dont think that someone can make me or anyone feeling ashamed.. those who are used and serving to enemies indirecly should be ashamed o7 … lexo më shumë »

Say hi to our President!!

16 Dita 2,575, 00:58 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Long live gjilani1233
HAIL GJILANI THE EMPEROR … lexo më shumë »