Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

:D

Comunicado importante

5 Dita 2,897, 10:29 E Publikuar në Bolivia Bolivia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

mi nombre es khgjkannn DESDE LA EPIGLOTIS y ella cobraba 100 pesos :D:D


agora cobra como 500 dolarachos [

lexo më shumë »

Che is back

57 Dita 2,845, 12:54 E Publikuar në Georgia Georgia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Mokled dzvirfaso tana emamunelo gadabwyvite tamashs davubrunde qveynis gachirvebis gamo
Dabrunebastan dakavshirebit patara siurprizi maq daweret komentari da might 1000energiis sachems da 10q7 iarags

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/

lexo më shumë »

RIP Nickerball

21 Dita 2,498, 05:39 E Publikuar në South Africa South Africa Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Many of you knew her before she left the game.

http://www.erepublik.com/ea/citizen/profile/2082639

She recently passed away IRL.

While I've been around the game for far too long, I never quite fit the bill of "

lexo më shumë »

RIP Nickerball

47 Dita 2,498, 04:08 E Publikuar në Sweden Sweden Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Many of you knew her before she left the game.

http://www.erepublik.com/ea/citizen/profile/2082639

She recently passed away IRL.

While I've been around the game for far too long, I never quite fit the bill of "

lexo më shumë »

Hi

9 Dita 2,468, 09:18 E Publikuar në Sweden Sweden Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Hi

lexo më shumë »