Ambienti on/off

[Antiplatoniterna] - Plato står maktlös

2 Dita 2,714, 10:32 E Publikuar në Sweden Sweden Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

[Kuken] - Dagens media

5 Dita 2,683, 14:53 E Publikuar në Sweden Sweden Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

[Kuken] - Aftonhoran

8 Dita 2,678, 19:35 E Publikuar në Sweden Sweden Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

[Kuken] - Den Svenska skattepolitiken

16 Dita 2,656, 16:39 E Publikuar në Sweden Sweden Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeHöj skatten era jävla penisskaft! … lexo më shumë »

[Kuuken] - Jussi Jernkuuk unmasked

8 Dita 2,650, 08:45 E Publikuar në Sweden Sweden Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »