Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Весник во кој ќе ги прочитате најновите промени и официјални информации од eRepublik

[МзИ] Препораки за еМакедонците за Ноември

51 Dita 2,542, 12:06 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Драги еМакедонки,
Драги еМакедонци,

Добредојдовте во новото издание на Министерството за Информирање кое воедно е и последно за време на овој мандат
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

lexo më shumë »

[MзИ] – Вести од Аурора - Нов Генералштаб

25 Dita 2,535, 16:12 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

(забелешка пред да почнете со читање, ова е само превод на оригиналната статија објавена од весникот на Аурора)lexo më shumë »

[МзИ] – Резултати од Турнирот

63 Dita 2,535, 14:31 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Почитувани

Во ова издание на Министерството за Информирање ќе читате

1. Резултати од турнирот за играчите од еМакедонија
2. Резултати за државите
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

lexo më shumë »

[МЗИ] Препораки за нов турнир – Епско војување

19 Dita 2,526, 12:12 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Почитувани Македонци!

Време е да се објаснат некои работи за турнирот кој доаѓа и да се појаснат извиците кои беа присутни во вчерашниот ден за да се пукат или да не се пукат за турнирот.

1. Земјите ќе бидат рангирани според просечниот број

lexo më shumë »

[МЗИ] Нов турнир – Епско војување (EDIT: дво-кликери, не пукајте за време на турнирот)

29 Dita 2,525, 04:42 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik


ЕДИТ, за тие што немаат време за читање
Ако не планирате да пукате многу за време на турнирот, тогаш подобро воопшто да не пукате (нула престиж поени) ако сакате да помогнете на еМакедонија.
(Важи и за тие со странско државјанство … lexo më shumë »