Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

sto da citas kad moz da gledas:)

secas li se " lajonkinga":)

3 Dita 2,441, 08:03 Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

kako google vodi racuna o vasem izgledu

5 Dita 2,158, 06:34 Serbia Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

lexo më shumë »

kako uspesno napisati tiket

3 Dita 2,156, 08:30 Serbia Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

lexo më shumë »

Ko je Radoje Ljutovac

3 Dita 2,115, 08:54 Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseRadoje Ljutovac - Raka, #Serbian army artillery soldier who shot down an enemy aircraft with a cannon in 1915, was born on this day (9 … lexo më shumë »

reizdanje clanka zbog kog sam dobio kazneni poen( bag u igri)

4 Dita 2,099, 11:50 Serbia Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

na napomenu da mi 10dana nisu odgovorili na tiket dobio sam fp al odgovor na tiket nisam dobio i dalje tako da idemo dalje

lexo më shumë »