Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Official newspaper of the President of eMacedonia

ЕДИНАЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ (Персеј Македонски)

40 6 orë më parë E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseМАКЕДОНЦИ


УШТЕ ВО МОЈАТА КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НАЈАВИВ ДЕКА ПРИОРИТЕТ МИ Е ЕДИНСТВОТО МЕЃУ НАС, ДРУЖЕЊЕТО, КАКО И ТОА ДЕКА МОЖЕМЕ АКО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДА СЕ ОСЛОБОДИМЕ ОД ДВОЦЕФКИТЕ И ДА СТАВИМЕ НАШ ДИКТАТОР, ИСТО ВЕРУВАМ ДЕКА МОЖ … lexo më shumë »

ДЕСЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

32 2 ditë më parë E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
МАКЕДОНЦИ

Сега видов дека некои не сте прочитале што беа нарадбите од моето претходно востание, а тоа е да не дигаме ние востание

ПУКАЈТЕ САМО ФФ !!!


ВЕ МОЛАМ СПОДЕЛЕТЕ ГО ОВА ОБРАЌАЊЕ ВО СВОИТЕ ЕДИНИЦИ[ … lexo më shumë »

ДЕВЕТО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

28 3 ditë më parë E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseМакедонци


Денес треба според мене да му се оддолжиме на нашиот голем пријател Рикан кој тешки милиони има мавнато з анас и верувајте уште ќе мава, за некој нецел час ќе почне кај нив битката за Рикан да го поставиме за диlexo më shumë »

ОСМО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

44 4 ditë më parë E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseМАКЕДОНЦИСИТЕ КОМАНДИРИ ЗАКЛУЧЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ЕДИНИЦИ ЗА Д АМОЖЕ САМО СО ПОКАНА ДА СЕ ВЛЕЗЕ ВО НИВ - ОДМА ОТКАКО ЌЕ ПРОЧИТАТЕ

Наредното востание двоцефките ќе одат на следново :

1. Ќе го дигнат сами
lexo më shumë »

ОСМО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ ( Персеј Македонски )

1 4 ditë më parë E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
МАКЕДОНЦИ


Наредното востание двоцефките ќе одат на следново :

1. Ќе го дигнат сами
2. Ќе пукаат за да се ослободи нашиот регион
3. Ќе пробаат да стават нивни диктаторМОИТЕ НАРЕДБИ СЕ СЛЕДНИВЕ :

1. КОГА … lexo më shumë »