Ambienti on/off

На война

77 6 ditë më parë E Publikuar në Bulgaria Bulgaria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … lexo më shumë »

Бавно но славно

67 Dita 2,672, 21:34 E Publikuar në Bulgaria Bulgaria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … lexo më shumë »

референдум - РЕЗУЛТАТИ

122 Dita 2,670, 20:37 E Publikuar në Bulgaria Bulgaria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeОт ден 2668 до ден 2670 беше проведен референдум по отношение на бъдещата структура на управление на страната при "доброволна" диктатура.Зададените въпроси на референдума бяха както следва:1. Кой от изброените начин … lexo më shumë »

РЕФЕРЕНДУМ

313 Dita 2,668, 08:41 E Publikuar në Bulgaria Bulgaria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Преди седмица беше пусната статия с която бяха призовани всички да изажат своето мнение и позиция по отношение на бъдещата структура на упрвлението на страната под "доброволна" диктатура. Една седмица е предостатъчно време, за да може всеки пожелал,

lexo më shumë »

[Диктаторско] ВИЕ СТЕ НА ХОД!

197 Dita 2,661, 13:05 E Publikuar në Bulgaria Bulgaria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Настъпи моменът да решим сериозно каква форма на управление ще има държавата следващите месеци, с оглед на промените от плато, както и заради възможността от налагане на диктатура спрямо нас, от държава с много пари.
Идеята на тази статия е да почне

lexo më shumë »