Ambienti on/off

Четвърто президентско обръщение. - Оставка на МОФА

30 Dita 2,432, 02:04 Bullgaria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/armeiski-lexo më shumë »

Трето президентско (кратко) обръщение - ЕВ по Румъния

23 Dita 2,428, 03:47 Bullgaria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/armeiski-lexo më shumë »

Второ информационно-кабинетско обръщение

38 Dita 2,422, 08:26 Bullgaria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/armeiski-lexo më shumë »

Първо встъпително обръщение

44 Dita 2,420, 23:00 Bullgaria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/armeiski-lexo më shumë »

[AURORA] Unite for Bulgaria!

97 Dita 2,414, 01:33 Bullgaria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/armeiski-lexo më shumë »