Ambienti on/off

DONIRAJ ZA AiR StRiKe !!!

20 5 ditë më parë E Publikuar në Montenegro Montenegro Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Pozdrav drugovi i drugarice !
vec drugi put u ovom mjesecu skupljaju se sredstva za AS nase male eDrzave . Kada stavite sve na papir vidjecete da se za prvi AS potrosilo nesto vise od 350 000 cc .

lexo më shumë »

UCG [OBRAZOVANJE i PODJELA ]

13 5 ditë më parë E Publikuar në Montenegro Montenegro Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Štafeta mladosti je palica koja je išla kroz celu SFR Jugoslaviju i svakog 25. maja dodeljivana je tadašnjem jugoslovenskom predsedniku Josipu Brozu Titu. Taj datum proglašen je za njegov službeni datum rođ … lexo më shumë »

FIRST 7 DAYS WITH PINK PANTHERS !

25 Dita 2,918, 07:38 E Publikuar në Montenegro Montenegro Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës


Hi everyone !
Its past 7 days when we start with this MU for a really little time in Pink Panthers join about 80 people from all over eWorld !

OUR GOAL lexo më shumë »

Jedinica "Pink Panthers" regrutuje !

20 Dita 2,914, 06:31 E Publikuar në Montenegro Montenegro Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik


lexo më shumë »

Fasten your seatbelts ...

19 Dita 2,912, 05:16 E Publikuar në Montenegro Montenegro Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

it's going to be a bumpy ride...

WE FLY TOMMOROW !


Bruxelles prepare ....
WE BRING

lexo më shumë »