Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Grekos

Скопје 14та.

42 Dita 2,220, 14:37 Republika e Maqedonisë (IRFJ) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Споменик предоко да не се гледат. … lexo më shumë »

Контра Здраво.

16 Dita 2,219, 03:43 Republika e Maqedonisë (IRFJ) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Ова статија Контра Здраво ја пишувам зато шо некој си ми дал право.

Челинџот е да соберам повеќе воутови од оваа ретардава, а кој ќе стегне воут?
-Сите кои што си имаат стегна

lexo më shumë »

Хобан бе, свртле едно.

19 Dita 2,207, 13:36 Republika e Maqedonisë (IRFJ) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Одиш овде вака... во комјунити и коа ти излегвит порнич...


Коа ќе видам абе стварно порнич


Фала плато за новава промена, барем да се испраз

lexo më shumë »

еххх до кај стигнав.

7 Dita 2,192, 16:13 Republika e Maqedonisë (IRFJ) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Кој левел сум?

lexo më shumë »

Ој министре...

16 Dita 2,170, 03:04 Republika e Maqedonisë (IRFJ) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »