Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Beware,you're under the watch of an EAGLE!

1 Pikturë=1 buzëqeshje për fëmijët.(Kontribo)

11 Dita 2,533, 14:13 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Ky artikull nuk ka të bëj me lojën.

Përshëndetje,meqë portalet tona u japin hapësirë më shumë Kallash-it e Shkëndije Mujaj(e dhimbshme por e vërtetë :P )atëherë përveq shpërndarjes së informacionit përmes facebook-ut nga ana e shoqërisë lexo më shumë »

101,Shqipëri!

6 Dita 2,200, 03:33 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

SIGN!

14 Dita 2,181, 04:30 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Hi everyone,I know that this ain't smth that has to do with the game itself but still I would like to share it with you in addition to gather more signs.

No … lexo më shumë »

FITUESIT!

62 Dita 2,130, 03:44 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseKëto janë rezultatet e votimeve të juaja:

[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1234523_10201407745223326_2090670317_n.jpg[/[/img] … lexo më shumë »

Akademia e ndarjes së mirënjohjeve në eShqipëri(Të nominuarit)

57 Dita 2,126, 14:50 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuesePërshëndetje sërisht burra dhe gra :) o/

Në këtë artikulllexo më shumë »