Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA Macedonia] Celebrating Birthdays! Part 2 [EDIT 09:25]

77 2 ditë më parë E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseСкролајте надолу за превод на Македонски!


Greetings eWorld!It has been exactly one year since lexo më shumë »

[МНР Македонија] Честит Ден на Независимостта България! [МК/БГ]

49 Dita 2,863, 13:49 E Publikuar në Bulgaria Bulgaria Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПоздрав драги Бугарски граѓани!

Досега нашите земји беа заедно долго време, се соочија со многу војни, промени, сценарија.. Бевме заедно во добри и во лоши времиња, и ние сме многу благодарни lexo më shumë »

[МНР Македонија] Завршно обраќање

61 Dita 2,845, 12:57 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeДобра вечер народе,

пред да започнам, би сакал да се извинам за отсутноста на статиите од МНР, но се надевам сега сфаќате зошто.

Најпрво, кратко инфо за МПП-овите месецов:
- МПП со Црна lexo më shumë »

[MoFA] Southern Balkans NAP / Јужно-Балкански Пакт за ненапаѓање

133 Dita 2,844, 00:00 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Скролајте надолу за превод од договорот за ненапаѓање!
Southern Balkans Non-Aggression Pact


The government of Skopje, government of Athens and government of Sofia have reached the following agreement:

1. The government … lexo më shumë »

[MoFA Macedonia] Happy Independence day Indonesia!

74 Dita 2,827, 10:15 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseGreetings citizens of The New World

special greetings to our Indonesian brothers, as today they celebrate 70 years of … lexo më shumë »